Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Odată cu Moș Nicolae, românii au început să fie mai buni. A început luna cadourilor și a ipocriziei supreme. Toată lumea trebuie să fie mai bună în această perioadă de sărbătoare. De ce? Nimeni nu știe, cică așa e tradiția. Stați fraților liniștiți că nu e sezon de bunătate, care vrea să fie bun trebuie să știe că poate să fie și-n timpul anului, nu doar acum, în luna decembrie.

Nu mai fiți ipocriți. Dumnezeu, dacă există și ne privește de sus, să știți că ne privește tot timpul anului. Ai zice că din ianuarie până în noiembrie Dumnezeu e ocupat, nu are timp să privească și să numere faptele bune. În decembrie, are ceva concediu și își ia carnețelul, începând să noteze faptele bune ale oamenilor. Astfel, oamenii în special românii, devin mai buni în luna decembrie.

Mai în glumă mai în serios, pe mine mă cam deprimă decembrie din cauza mai sus menționată. Fel de fel de ipocriți care au făcut rău tot anul în jurul lor își aduc aminte de luna cadourilor și de faptul că trebuie să fie mai buni. Evident, pe 1 ianuarie după cea mai tare paranghelie din an, s-a zis cu perioada în care trebuie să fie mai buni. De fapt după Crăciun se cam termină aceasta.

Nu înțeleg ce împiedică oamenii să facă fapte bune și cadouri în iulie de exemplu. De ce în iulie nu trebuie să fim mai buni? Chiar nu pricep prosteala asta. Poate mă ajutați voi să înțeleg. Dacă aveți vreo idee, vă aștept în secțiunea de comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top