Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Faceti loc, incepe imbulzeala specifica Craciunului. Ce inseamna asta? Prin hipermarketuri vezi cosurile acelea pline cu varf in spatele carora petreci 30 de minute la coada la casa de marcat, incep sa se taie porcii si asta inseamna ca se fac cozi interminabile pe la statiile de umplere cu GPL pentru butelii (GPL=butan+propan, mult mai bun la parlit de cat butanul simplu din butelia normala), orasul e plin de luminite care mai de care mai multicolore si asa mai departe. in aceasta perioada toata lumea e agitata, fuge de colo colo sa gaseasca ce-i trebuie chiar daca mai sunt vreo 2 saptamani pana la marea sarbatoare a crestinatatii.

Nu am inteles niciodata de ce se ingramadeste lumea in halul acesta in aceasta perioada. Pe strada, soferii se grabesc mai mult ca niciodata si foarte rau fac. Se grabesc si nu se uita pe unde circula. Sansa de a face accident in aceasta perioada creste poate de 10-15 ori. Din fericire, anul trecut am scapat nesifonat pentru ca am fost de serviciu, insa anul acesta o sa incerc pe cat posibil sa evit aglomeratia, unde prostii trag ca musca la cacat. Nu am de gand sa ma var singur in gura lupului. Nu imi place aglomeratia, nu imi place imbulzeala. Eu sunt genul de om linistit si doresc sa imi petrec sarbatorile cu masina in fata blocului, nu prin service.

Nu va imbulziti, daca vreti sa va faceti cumparaturile pentru masa bogata mergeti dupa pra 21 in hipermarketuri cand nu mai e lume aproape deloc. Magazinele au program prelungit in aceasta perioada si puteti profita de acest lucru din plin. Marfa toata nu o poate cumpara nimeni, asa ca nu va speriati ca nu veti mai gasi nimic pe rafturi daca va duceti aproape de inchidere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top