Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Problema spatiului locativ este una cat se poate de des intalnita in ziua de azi pentru ca s-au dus vremurile in care statul iti dadea casa, sau daca faceai rate iti permiteai sa le si platesti intr-o perioada de timp care sa nu simbolizeze o vecie, sau 30 de ani cum se intampla in ziua de azi…

Stati 3 oameni intr-o garsoniera? Iata de ce-ti va fi util un coltar extensibil

Astfel, suntem nevoiti sa traim ingramaditi, cate 3-4 suflete intr-o garsoniera sau maxim apartament cu doua camere de 38-40 metri patrati. In aceasta situatie, suntem constransi de spatiul pe care il avem la dispozitie pentru a trai dar si pentru a dormi. Va dati si voi seama ca nu poti intr-o garsoniera de 30 de metri patrati sa pui si pat si canapea.

Astfel, apare ienvitabil nevoia de o solutie complementara iar aceasta solutie se numeste un coltar extensibil. Gasesti cele mai frumoase modele de coltare extensibile pentru living la Unican, unul dintre putinele site-uri de profil care vin cu o gama atat de variata.

Puteti comanda coltare extensibile de la Unican pe care sa le personalizati dupa bunul plac

Exista magazine de mobila Unican si in diferite orase ale tarii, insa cei care nu au acces la ele pot sa faca o comanda online, personalizata, pentru coltare extensibile. Se ocupa deci si cu mobila la comanda in cazul in care doriti ceva personalizat. Ei bine, spuneam ca aceste coltare extensibile sunt solutia perfecta pentru cei care au un spatiu destul de mic in care trebuie sa locuiasca si sa doarma.

Sunt usor de montat si demontat peste zi si vin la un pret destul de bun. Daca ar fi sa cumparati separat un pat si un coltar cu siguranta ati iesi in dezavantaj. Coltarele extensibile reprezinta o solutie destul de buna pentru cei care au nevoie de un pat pe care sa il foloseasca doar pe timp de noapte, pe timp de zi sa il poata elimina din camera fara sa incurce si fara sa fie nevoiti sa mute piese grele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top