Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Sincer sa fiu habar nu am cum a trecut anul acesta, pe unde a trecut mai exact? Cand lucram la statie lucram 2 zile si doua liber. Aveam impresia ca trece repede. De cand am plecat, mi se pare ca trece si mai repede pentru ca stau de dimineata pana noaptea cu nasul in PC, mai ies cate doua ore seara sa mai dau cateva ture de padure si cam atat. Cu cat esti mai ocupat, cu atat timpul trece mai repede pentru tine si sincer sa fiu nu stiu cat este de bine, pentru ca viata e scurta si trebuie traita, nu muncita.

Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu munca, daca nu as munci nu as avea nimic. Nu sunt genul care sa fie tinut in puf de nimeni, din contra, mereu dau altora. Dar si prea multa munca parca nu-i ok. Te tine departe de orice, de socializare, de prieteni, de familie daca esti genul care lucreaza in strainatate. Acum pe final de an tragi linie si iti dai seama ca timpul a trecut. Te uiti in spate si ce vezi? Uneori vezi multe reusite, alteori mai putine. De cele mai multe ori iti dai seama ca ai fi vrut sa faci mai multe dar…

Exista un timp pentru toate si ideea cred ca este destul de simpla. Sa muncim mai putin dar mai productiv. Desi in Romania or sa existe mereu oameni care doresc sa iti dea 1 leu pentru munca ta desi munca ta face 10, vine acel moment in care trebuie sa ii refuzi si sa iti vezi de treaba. Imediat e 2016, ne mai despart 28 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top