Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Frate, Severinul ăsta e ceva de speriat. Iar am văzut vreo 10 porci pe stradă, ziua în amiaza mare. Din păcate nu am apucat să fac o poză dar vă spun că se întâmplă destul de des. Acei porci sunt crescuți în ceva țarcuri improvizate pe un teren din oraș. Da, în Drobeta Turnu Severin, în mijlocul orașului se cresc porci iar proprietarii de găini ies cu ele la păscut peste zi. Probabil că nu doar în Severin se întâmplă minunea asta și până la urmă nu este ceva foarte ieșit din comun, nu?

E destul de ciudat cum se mută unii de la țară la oraș, dar nu vor să priceapă faptul că orașul este un cu totul alt mediu față de mediul rural. Cum să crești mă porci pe la Severin, în mijlocul orașului, să mai și zburde așa pe bulevard purceaua cu cei 10 purceluși? Da, știu că pare o imagine destul de simpatică dar mie unul nu mi se pare normal deloc ceea ce se întâmplă pentru că până la urmă, nu cred că vezi chestii de-astea pe la Paris sau pe la Londra, indiferent câți țigani s-au mutat cu corturile acolo.

Aș fi vrut să mă refer la politicienii noștri în acest articol, fiindcă se potrivește de minune titlul cu contextul parlamentar. Din păcate sunt dezamăgit doar de orașul în care trăiesc acum, nu am de gând să mă leg de porcii din parlament. Am vorbit destul de mult și despre ei, nu cred că mai interesează pe cineva acest subiect deși toată lumea pare să-i înjure pentru câte ceva. Toată lumea are câte o nemulțumire legată de parlamentarii porci, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top