Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Eu când aud că se  scumpesc țigările mă bucur. De ce mă bucur? Păi pentru că întotdeauna le-am considerat o prostie. De ce oameni ar vrea să plătească să se îmbolnăvească? Habar nu am dar faptul că unii vor fi mai săraci din cauza prostiei lor, mă bucură într-un fel. Cum să arzi mă banii? Cum să plătești mă să bagi chimicalele alea în tine? Cum să plătești mă pentru niște haine care să duhnească a căldărar? Sunt genul de compromisuri uriașe pe care se pare că unii și le asumă.

Și mai sunt proștii care cumpără țigări de la bișnițari de contrabandă cu 2 lei mai ieftin față de cât costă un pachet normal în magazin. În loc de 15 lei cât ar fi dat în magazin, ei dau 13. Salvează 2 lei pe zi, probabil banii de pită. Că așa sunt fumătorii ăștia, pun țigările mai presus ca orice, la fel și bețivii. Acuma cică ar fi făcut ăștia vreo 17 lei pachetul de țigări, de la 16 lei cât era înainte sau ceva de genul, nu m-am informat cum trebuie că nu m-a interesat exact, m-am bucurat doar că s-au scumpit.

Nu știu cât ar trebui să fie în mod normal un pachet de țigări la noi, unii spun că ar trebui să fie la nivelul străinătății. Din păcate noi nu avem salarii de străinătate de 7000 de lei/lună bani în mână, însă prețurile la țigări se cam apropie de prețul străinătății. Dar destul, să nu plângem de mila fumătorilor. Dacă ani de zile au putut să stea ne fumați, cred că ar putea să revină fără probleme la starea de dinainte, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top