Saturday 30th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Am citit pe mai multe bloguri tot felul de păreri despre șamponul Moroccanoil, însă majoritatea au fost foarte bune. Având în vedere că părul meu este destul de uscat și lipsit de vitalitate, mi-am propus să mi-l cumpăr pentru că eram în primul rând curioasă.

Apropo, inițial, am vrut să mi-l comand din saloane, însă l-am găsit la prețuri mult prea mari, iar într-un final, l-am găsit pe Glemis.ro la reducere pentru că prețurile nu sunt deloc mici. Comanda mi-a venit a doua zi, deci din punctul ăsta de vedere a fost destul de bine. Imediat cum mi-am primit șamponul, bineînțeles că nu am mai avut răbdare și am mers direct la baie să-l încerc. În momentul aplicării am fost tentată să folosesc o cantitate mai mare de șampon pentru că am observat că nu face multă spumă, asemenea produselor din comerț, pline de detergenți, așa că nu te precipita să aplici o cantitate mare la început.

După prima utilizare a șamponului, mi-am comandat și balsamul de păr, care apropo m-a ținut destul de mult, mult mai mult decât șamponul. În ceea ce privește produsul, eu sunt mulțumită pentru că i se potrivește mănușă părului meu, are capacitatea de a curăța blând și de a conferi mai mult volum. De asemenea, șamponul nu conține sulfați sau parabeni, are o consistență normală și este format din ulei de argan și ingrediente nutritive care fortifică părul, îl hidratează și nu îl usucă absolut deloc.

Având un păr cu tendință de îngrășare, eram nevoită să mă spăl odată la două zile, însă odată cu acest șampon, părul meu a arătat bine timp de aproape patru zile, lucru care nu mi s-a mai întâmplat până acum.

Balsamul are o textură lichidă, însă își face treaba foarte binarte bun pentru toate tipurile de păr pentru că are în componență ulei de argan și keratină care ajută la repararea firului de păr de la rădăcină și până spre vârfuri.

Eu vi-l recomand cu toată căldura pentru că mie mi-a salvat părul și aceasta nu este doar părerea mea. În cazul în care aveți nevoie de o îngrijire asemănătoare, nu ezitați să apelați la ele pentru că dau rezultate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top