Monday 20th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Bai frate, eu nu am pomenit asa ceva de cand mama m-a facut, si oleaca mai inainte. Cm sa furi ma robinetul de la tasnitoare? Cat de imbecil sa fii sa faci asta si daca il furi, ce pastele ma-tii faci cu el ma? Ca nu-l poti folosi in alt scop intrucat este special conceput pentru tasnitori. Ai tasnitoare in apartament? Ma indoiesc. Astia sunt genul de oameni care fac rau doar ca sa se distreze. Exista inca din pacate asemenea oameni si am impresia ca sunt tot mai multi pe zi ce trece.

In Padurea Crihala din Drobeta Turnu Severin exista vreo 4 tasnitori. 3 dispuse intr-o margine de padure si 1 tasnitoate pe latura diametral opusa. In urma cu 2 luni cand ma duceam sa alerg a disparut primul robinet si astfel a aparut prima tasnitoare nefunctionala. In urma cu vreo 2 saptamani a mai disparut un robinet al altei tasnitori. Probabil ca peste cateva zile un imbecil o sa mai fure inca un robinet si astfel o sa ajungem sa venim cu apa de acasa atunci cand mergem sa alergam la padure.

Cred ca niste camere de supraveghere ar trebui montate in padure, peste tot, iar cei prinsi ca fac gainarii de-astea ar trebui pusi sa munceasca gratis in padure. Nu puscarie, ca acolo se duc si stau tot pe banii nostri. Sa ii scoata la maturat de alei si la taiat de maracini. Sa stea cate 8 ore pe zi cu curu’ in maracini sa vada ce-i munca, dupa sa se duca sa mai fure robinetele tasnitorilor. M-am saturat pana peste cam de gainariile astea, de micimea care zace in orasul Drobeta Turnu Severin, unde cu o mana se construieste si cu 3 se distruge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top