Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Haita de câni Ieri după amiază când am plecat în oraș, am dat nas în nas cu o haită de vreo 20 de câini. De unde au venit? Ei bine, în drumul spre oraș (stau la vreo 3 kilometri de oraș) există niște hale industriale în care deși nu se mai produce nimic, au pază. Ei bine, în cazul în care nu știați, în România paza unei hale înseamnă un paznic leneș de obicei și bețivan, trecut de 60 de ani care aduce în curte vreo 20 de câini. Îi lasă acolo în curte astfel încât el să poată dormi noaptea, nu să patruleze.

Orice hoț care vede 20 de câini într-o curte nu are de gând să mai intre, decât dacă e ceva mai beat ca paznicul ce doarme tun în cașcarabeta lui.

Ei bine, acești câini, vreo 20 la număr, au scăpat pe poartă și mă așteptau cu priviri înfometate la mijlocul drumului.  Eu acum am o mică întrebare, ce se întâmpla dacă în momentul în care câinii au scăpat afară, trecea un copil de la școală pe acolo? Am fi asistat la un al doilea copil mâncat de câini probabil, după cel din parcul din București. Eu unul am fost nevoit să trec strada astfel încât să scap de ei. Nici prin gând nu mi-a trecut să încerc să trec așa, printr-o haită de 20 de câini care primesc cel mai probabil câte o coajă de pită veche de mâncare zilnic…

Cred că aceste firme care lasă în stradă câini precum oi, ar trebui amendate. Dar amendate atât de zdravăn, încât să nu mai îndrăznească niciodată să se mai joace cu chestiile astea. Am zis o dată că-mi iau un pistol cu bile la mine dar după, o să-mi sară în cap toate organizațiile astea care militează pentru drepturile animalelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top