Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Nu stiu de ce insa imi este destul de dificil sa ma tin de un anumit program atunci cand imi propun niste treburi. Am incercat sa ma organizez atat cu ajutorul unei agende fizice, din hartie, old school cat si cu ajutorul tehnologiei moderne si a calculatorului, telefonului mobil. Cel mai ok a fost agenda fizica pe care imi notam lucrurile pe care le aveam de facut a doua zi. A functionat si sincer sa fiu este solutia pe care o folosesc si in prezent deoarece mi se pare cea mai aproape de adevar.

Pe calculator nu am reusit sa ma bucur de avantajele unui orar in Excel, nu am reusit niciodata sa il respect. Habar nu am de ce, poate ca in subconstient ceva imi spune ca lucrurile fizice sunt mai usor de folosit. In general e dificil sa te organizezi cand nu ai sefi, cand lucrezi pentru tine pentru ca nu te impinge nimic de la spate, nu iti impune nimeni nici un program. Te urnesti destul de greu din pacate mai ales daca esti si putin plictisit de munca pe care o faci.

Am incercat intr-o vreme sa folosesc si agenda telefonului, insa de departe este cea mai praf. Atunci cand ai nevoie sa notezi ceva sau sa vezi notitele si programul, ai de-a face cu lagul, cu bateria care poate e pe duca si asa mai departe. Am renuntat rapid la aceasta varianta si am ramas cu agenda fizica, plina de file pe care poti scrie cu un pix. E drept ca atunci cand se strang mai multe pagini, mult mai multe pagini, e mai dificil sa tii minte ce si pe unde ai notat… Insa deocamdata este solutia care functioneaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top