Saturday 11th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Mi-e groază când văd cât de mult și cât de urât înjură copiii în ziua de azi. Parcă ne-am țiganizat așa, complet. Îi auzi prin curtea școlii, pe stradă, de la vârste din ce în ce mai mici. Pe Facebook sau pe YouTube nu mai zic, acolo deja se simt minunat ascunși în spatele unei identități false.

De exemplu, sunt de părere că 99% dintre comentariile de HATE lăsate clipurilor de pe YouTube aparțin unor copii de maxim 12-13 ani, care rămân total nesupravegheați de către niște părinți prea preocupați cu băutura cel mai probabil. Restul de 1% comentarii de HATE sunt bolnavii psihic.

La părinți voiam să ajung, evident că ei sunt principalii vinovați și din păcate, acesta este rezultatul unei generații nedorite. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume și la cum au decurs treburile prin România ultimilor 30 de ani, societatea ajuns să facă copii din greșeală. După ce apare copilul apare evident și nunta, nu invers cum era normal și firesc. Și atunci când ai parte în viața ta de un copil nedorit, e clar că nu o să te ocupi prea mult de educația lui. O să-l lași așa mai nesupravegheat.

Și astfel ajung toți copiii frustrați din lipsă de atenție să înjure mult și destul de prost. Că mulți dintre ei nici să scrie înjurăturile corect nu sunt în stare dar asta e o altă poveste, cu analfabetismul la copii, pe care o vom discuta altă dată. În mare, nu ai cum să ai pretenția ca din spate să vină o generație de bun simț atât timp cât oamenii maturi din ziua de azi sunt niște nesimțiți marea lor majoritate și niște invidioși. Din niște needucați care fac copii din greșeală nu are cum să apară o generație superioară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top