Monday 20th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Am fost recent în oraș la un Altex să cumpăr un frigider. Toate bune, frumoase, am mers, am ales modelul, mi l-au adus băieții acasă, merge, funcționează super mișto, doar că au uitat să-mi zică să vin cu garanția la completat după ce-l dezambalez și am acces la hârtiile dinăuntru.

Da frate, dacă nu mă întâlneam cu un amic care și-a luat și el frigider recent să-mi spună treaba asta, rămâneam fără garanție pentru că ai și tu un termen limită când să vii cu hârtiile.

Băi frate, nu mi-a zis nimeni când am făcut plata produsului să vin cu actul la completat, nici cel de pe raion, nici cele două fete de la casă, nimeni. Foarte, foarte superficiali angajații care lucrează pe raioanele de electrocasnice din magazinele din oraș în general, nu numai de la Altex. Ori sunt cu mintea-n traistă, ori se așteaptă să întreb eu ce și cum. Naiba știe.

Ei trebuie să realizeze faptul că e posibil să mai vină din când în când pe la cumpărături indivizi ca mine, care s-au născut cu un frigider în casă și care timp de 29 de ani, nu au prea avut de-a face cu cumpăratul frigiderelor. Ei nu știu faptul că trebuie să ia hârtiile dinăuntru, să le pună în mașină, să le ducă la magazin la completat și ștampilat ca să beneficieze de garanție. Nu au de unde să ghicească o asemenea procedură pentru că repet, cât au trăit, nu și-au schimbat niciodată frigiderul. Nu știu ce să zic, prevăd un viitor destul de sumbru pentru magazinele din oraș care vând electrocasnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top