Femeia cu care merită să-ți pierzi timpul…

Femeia cu care  merită să-ți pierzi timpul… Este în primul rând femeia care te bagă în seamă. Cred că multora dintre noi ni s-a întâmplat să ne placă o fată și am devenit subit triști de faptul că nici măcar nu se uită la noi. Ei bine, femeia care nu te bagă în seamă e clar că nu-i interesată dintr-un motiv sau altul, așadar nu există nici un motiv să-ți pierzi vremea cu ea.

Femeia cu care  merită să-ți pierzi timpul este femeia care în primul rând se uită la tine când îi vorbești. Contactul vizual este primul bastion în calea unei posibile relații. Cred că am observat cu toții acele femei pe lângă care trecem și par atât de reci, parcă sunt de pe altă lume, nu se uită în stânga, în dreapta, nu se uită decât înainte sau în telefonul mobil.

Observ chestia asta în fiecare zi atunci când mă duc pe la pădure să alerg, vin foarte multe fete să se plimbe cu rolele și trec așa pe lângă tine fără măcar să se uite. Tu te uiți la ele, ele se uită înainte, niciodată la tine. Aceasta este femeia cu care NU merită să-ți pierzi timpul, orice abordare nu va fi de succes atâta timp cât ea nu este interesată de lumea din jur.

De ce nu este interesată? Habar nu am, poate că are pe cineva, poate că este foarte rece, poate că pur și simplu evită orice contact cu oricine nefiind în căutarea marii iubiri. Cine știe? Poate că psihologii pot defini mai bine această problemă, lipsa contactului vizual la tineri. Până atunci, sfatul meu este să nu vă pierdeți timpul cu femeia care nu se uită în ochii voștri niciodată.

About The Author

    ADD YOUR COMMENT