Tuesday 3rd October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Am observat ca de cand cazul cu violul din Vaslui, pe la TV au aparut episoade similare. Se pare ca violul se vinde foarte bine in mass media. Asta este publicul din Romania, un gura-casca veritabil care nu are altceva mai important de facut de cat sa stea sa se uite la Maruta. Intotdeauna am spus ca violul nu trebuie exploatat material. Este una dintre cele mai grave fapte ale codului penal si starneste destul de multa suferinta prin actiunea in sine, nu e nevoie sa se propovaduiasca si la TV cazurile non stop.

Televiziunile nu au limite, incepand de la un Maruta care cica dezvaluie identitatea apoi da imagini cu fata violata de 7 barbari la Valeni si terminand cu tot ce misca in mass media. Au aparut si alte cazuri mai putin terifiante ca cel din Vaslui, au aparut si alte victime, si alti violatori, etc… E un intreg iuresc luna aceasta pe la TV daca stai sa te uiti. Sfatul meu e sa nu stai sa te uiti, ca pierzi timpul.

S-a creat un fel de nisa pentru exploatarea cazurilor cu impact atat emotional la public dar si cu impact de barfa. Da, romanilor le place sa barfeasca. Pana nu discuta ei tot ce vad la TV nu se simt bine. Daca au AcasaTV si ProTV, nu le mai trebuie nimic. Stim cu totii ca romanul e de toate, de la filosof pana la mecanic auto si gunoier. Televiziunea din Romania si-a canalizat atentia exact pe lucrurile ce atrag si fac rating. Astfel explicam stirile de la ora 5, nu?

E o mizerie, tot ce se da la TV in ziua de azi e o mizerie. Nu mai exista stiri, nu mai exista emisiuni de divertisment, nu mai exista teelviziune in adevaratul sens al cuvantului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top