Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri


E greu bă să trăiești în România mai ales dacă nu știi să faci și altceva în afară de combinații sau să dai cu jula. Ajungi la o vârstă și ești analfabet dar torni doi sau chiar trei plozi de care nu te ocupi și care ajung la 14-15 ani să fie mai analfabeți ca tine. Cred că tânăra generație sau mai bine zis o bună parte a acesteia nu are nici o șansă de evoluție pentru că s-a ratat din fașă din cauza unor părinți analfabeți care i-au adus pe lume de multe ori din greșeală.

Textul de mai jos l-am luat de la o poză urcată de o fată de 14-15 ani din Severin. Desigur, ea are cont de Facebook unde are grijă să uploadeze poze care mai de care mai pline de importanță și mai provocatoare. Nu știu cine sunt părinții ei și sincer să fiu nici nu vrea să aflu. Eu unul dacă aș avea o asemenea fată în casă, aș lăsa tot ce am și aș emigra în deșertul Sahara. Da frate, să stau acolo printre cactuși și dune de nisip. Dacă nu-s în stare să-mi supraveghez copilul, ce rost aș mai avea?

Băi nene, și ca proasta asta sunt atât de multe și de mulți. Asemenea analfabeți îi vezi pe la scări de bloc adunați la spart de semințe, nu se duc la muncă și visează mereu la mii de euro făcuți prin străinătate fără prea mult efort. Ce fel de țară este asta din moment ce are asemenea cetățeni? Cum să ai mă un copil de 14-15 ani care scrie în asemenea hal? Eu aș intra în pământ de rușine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top