Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cu toții o știm: cei care au o viață activă sunt mai sănătoși. Specialiștii ne spun că doar 15 minute de mișcare pe zi ne pot extinde speranța de viață cu aproximativ trei ani! Mergând cu bicicleta spre/dinspre locul de muncă, spre/dinspre baltă unde mergi la pescuit sau în plimbările de relaxare prin parc, pădure nu doar că ne îmbunătățim sănătatea, ci protejăm mediul înconjurător și economisim bani.

Pentru a încuraja viața activă și pentru a contracara poluarea excesivă din București, Primăria Municipiului București a creat în 2017 proiectul „Bicicliști în București”, prin care 5000 de vouchere în valoare de 500 de lei erau împărțite cetățenilor Bucureștiului pentru a-și achiziționa biciclete, trotinete electrice sau dispozitive de tip segway. Acest proiect a fost unul de succes, peste 30.000 de bucureșteni înscriindu-se online sau fizic la registratură pentru a primi un voucher. 

Anul acesta, Consiliul General al Municipiului București a aprobat acordarea unui număr suplimentar de 25.000 de vouchere în valoare de 500 lei, participanților care au îndeplinit condițiile de înscriere în proiectul ”Bicicliști în București” în perioada 24-25 iulie 2017 și nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor de vouchere în anul 2017, răspunzând astfel înscrierilor depuse de cetățeni anul trecut.

Dacă te numeri printre fericiții posesori ai unui voucher de 500 de ron, vino în magazinele BikeXCS din București, magazine partenere în programul „Biciclisti în București 2018”.

De Luni până Vineri, între orele 10:00 – 19:00 și Sâmbătă – 10:00-14:00, te așteptăm să-ți achiziționezi o bicicletă și accesoriile și echipamentele aferente.

  • Magazin Bike XCS 1: Str.Baba Novac nr. 11a, sector 3, București.
  • Magazin Bike XCS 2: Bd. Lacul Tei nr. 126-128, sector 2, București.
  • Magazin Bike XCS 3: Str. Nicolae G. Caramfil nr. 34, sector 1, București.

Achiziția unei biciclete cu voucher „Bicicliști în București” 2018 poate fi realizată prezentând următoarele documente: voucher în original, carte de identitate în original sau copie.

Indiferent că pedalezi la munte, prin pădure, fie că preferi plimbările în oraș sau în parc, în magazinele Bike XCS găsești o gamă variată de biciclete: MTB, biciclete trekking, cursiere, biciclete pliabile, biciclete electrice.

Mai multe detalii, precum și răspunsuri la întrebări frecvente despre proiectul „Biciclisti în Bucuresti” găsești pe pagina web: https://www.bikexcs.ro/vouchere-biciclisti-bucuresti-2018

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top