Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

In Romania din pacate inca nu exista scoli de makeup. Au inceput sa apara destul de timid pe ici pe colo cateva cursuri, insa nimic mai mult. Femeile care doresc sa invete makeup sunt legate la maini si la picioare, propria creativitate si spiritul autodidact sunt cele care reusesc sa aduca progresul.

Exista cateva canale pe Youtube romanesti si cateva bloguri mai serioase cu asemenea tutoriale si cu sfaturi pentru machiaj, insa nimic mai mult. A, si desi am zis ca femeile sunt cele care doresc un job in domeniu makeup, sa stiti ca este un teritoriu perfect accesibil si barbatilor.

Nu scrie nicaieri ca trebuie sa fi neaparat femeie… In fine, ideea este ca in ziua de azi, daca vrei sa inveti makeup, ai nevoie de truse de machiaj profesional la preturi accesibile, ca doar suntem roman,i si foarte multa rabdare. Rabdare sa inveti din tutoriale de pe net.

Daca ai bafta si te numeri printre norocoasele ce locuiesc intr-un oras ceva mai dezvoltat in care se tin cursuri de makeup profesional, cu atat mai bine. Daca ai si mai mare bafta si locuiesti intr-un oras in care exista o scoala de makeup profesional, atunci pot spune ca ai toate sansele din lume sa intri in mediul profesional, ceea ce toate pasionatele de asemenea hobby isi doresc.

Industria makeup este o industrie a frumosului si din pacate foarte putini reusesc sa ajunga profesionisti in domeniul acesta, insa cei care sunt cu adevarat motivati sa reuseasca, cei care au un anumit mindset care sa ii impinga un mas mai in fata, cu siguranta vor reusi.

Pe langa ambitie si determinare, cred ca mai ai nevoie si de putina inteligenta, adica daca esti genul care incearca tutoriale de pe net, sa stii limba engleza astfel incat sa poti intelege ce anume se intampla si asa mai departe.

Daca esti pasionata de makeup, cauta-ti niste truse de machiat profesional ceva mai ieftine pe amalia.ro si poti incepe cu multa rabdare sa exersezi pana cand reusesti sa capeti ceva incredere in tine. De acolo, totul va decurge de la sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top