Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Patul este foarte important si in ciuda faptului ca toata lumea incearca sa faca ceva economii in momentul in care merg la cumparat asemenea “instrument”, cred ca ar trebui analizata situatia mult mai bine. Nu are rost sa te zgarcesti si sa alegi un pat incomod, o saltea incomoda sau o lenjerie de pat de proasta calitate care te jeneaza sau te incomodeaza. Stiti cum arata patul perfect? Calitate de constructie superioara combinata cu o inaltime medie, o saltea Relaxa si lenjerii de pat 3D de vis.

Gasesti lenjerii de pat la 139 de lei pe internet si eu unul chiar ti-as recomanda asa ceva pentru ca dupa cum stim, e plin peste tot de acele lenjerii de pat ieftine de genul 1+1 gratis la maxim 100 de lei. Cred ca va puteti da seama ce calitate poate sa fie la 50 de lei / lenjerie sau uneori si mai putin, ca am vazut si cu 89 de lei parca 1+1 gratis. Incerc sa va atrag atentia asupra calitatii, nu sa va fac sa cumparati musai acea lenjerie de pat cu 139 de lei. Sunt patit cu proasta calitate, asa ca intotdeauna voi recomanda lucrurile mai ok.

Somnul este intr-adevar mult mai ok daca patul in care ne odihnim este de calitate in ansamblul sau pat-saltea-lenjerie de pat-camera. Nu uitati nici de faptul ca acea camera pe care o folositi pe post de dormitor trebuie sa fie linstita si intunecata, daca se poate departe de vecini care dau manelele la maxim duminica dimineata la ora 7. Daca stati la casa va va fi mult mai simplu. Nu uitati si de aerisire, intotdeauna aerisiti camera inainte de somn daca vreti sa aveti parte de o odihna ca la carte.

Pentru un somn de calitate, luati in calcul toate aspectele de mai sus si incercati pe cat posibil sa va creati o camera confortabila din toate punctele de vedere, astfel incat sa reusiti sa va odihniti de la foarte bine in sus. Casa noastra este singurul loc in care ne putem simti in siguranta si in care putem petrece oricat de mult timp fara sa dam explicatii si fara sa ne deranjeze nimeni, asa ca e musai sa incercam sa punem la cale si un loc benefic pentru odihna de zi cu zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top