Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Am observat că în țara asta toată lumea scrie cărți, începând cu pușcăriași și terminând cu oameni care nu au făcut nimic măreț în viața lor dar se grăbesc să învețe pe alții calea către succes.

Cred că ne-am tâmpit la cap, pe bune. Și vezi că multe dintre ele se vând online, sau vor să se adune bani pentru tipărirea lor. Te-apucă și dracii. Orice om cu imaginație are impresia că deține și adevărul într-o manieră mai entuziastă. Nu știu, câte-o dată unii ar merita să fie aduși cu picioarele pe pământ dar nu știu în ce manieră, orice le-ai spune nu se simt descurajați…

Se spune că românul s-a născut poet, însă de data aceasta nu discutăm despre artă ci despre niște cărți prin intermediul cărora niște oameni își dau cu părerea despre cum ar trebui alți oameni să procedeze pentru a găsi calea către succes.

Problema este că cei care scriu aceste cărți nu prea au dreptul moral să scrie așa ceva din cauza faptului că nu prea au găsit succesul… Cum să te apuci să înveți pe alții ceva ce nici tu nu știi cum să obții?

Frate deci pe bune că am o problemă cu genul ăsta de oameni: încrezuți, ne realiști, care au stofă de buricul pământului. Da, scrie 10 cărți dar dacă vrei să mă înveți pe mine calea către succes sau cum să dezvolt o afacere, ia vino tu mai întâi să ne prezinți ce afaceri profitabile și de succes ai dezvoltat tu la rândul tău… Că așa cărți pe care oricum nu le va cumpăra sau citi nimeni, putem toți să facem, să dea bine la CV sau ceva de genul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top