E de ajuns să alergi pentru a slăbi?

Aud destul de des întrebări legate de alergat și de posibilitatea de a slăbi practicând acest „sport”. Ei bine, foarte multă lume nu este conștientă de câteva lucruri elementare pe care le vom discuta în cele ce urmează. Nu alergatul te face să slăbești, ci ideea de a trăi mai sănătos. Ideea de a trăi sănătos cuprinde mult mai multe lucruri și din păcate cei care doresc să slăbească nu sunt conștienți de acest lucru. Puțini sunt cei care știu că 1 kilometru de alergare este capabil să ardă maxim 70-100 de calorii, în funcție de ritmul în care alergi. O shaorma are mii de calorii.

Dacă vrei să slăbești alergând, iată câteva sfaturi elementare

  • Trebuie să renunți la fast food definitiv. După cum spuneam mai sus, o shaorma are mii de calorii și este o singură masă. Dacă nu ești capabil să alergi 20 km pe zi, stai departe de ea.
  • Trebuie să încerci treptat să renunți la tutun. Tutunul te slăbește pentru că îți bagă în organism otravă, toxine. Acestea ajută la depunerea de grăsime.
  • Trebuie să respecți cele 3 mese elementare de peste zi. Dacă ești genul care mănâncă o dată în zi, trebuie să schimbi neapărat acest obicei destul de prost.
  • Trebuie să te ții de treabă, adică să mergi în fiecare zi la alergat, nu de câteva ori pe lună. Aleargă treptat până ajungi să poți alerga 10 km.
  • Aleargă în așa fel încât să scoți maxim 8 minute pe kilometru. Mulți spun că se duc la alergat dar de fapt alergatul lor este un mers. Din mers, nu veți slăbi.
  • Mănâncă sănătos. Fructele și legumele trebuie să fie cele mai bune prietene ale tale în această perioadă în care încerci să slăbești.

About The Author

    ADD YOUR COMMENT