Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

S-au facut 6 luni de cand am cumparat casca bluetooth Plantronics Voyager Edge, careia i-am facut un review pe blogul meu personal. E momentul sa trag cateva concluzii in legatura cu plusurile si minusurile acestui gadget, destul de util dupa parerea mea. Casca bluetooth nu ar trebui sa lipseasca nici unui sofer, intrucat vorbitul la telefon in timpul mersului poate distrage atentia destul de serios.

Plusuri casca bluetooth Plantronics Voyager Edge dupa 6 luni de utilizare

  • Nu s-a defectat. Din punctul meu de vedere, un obiect electronic pe care il folosesti cate 2-3 ore pe zi si nu se defecteaza, e un produs reusit.
  • Calitatea audio este aceeasi, nu s-a infundat casca, nu sunt probleme. Se aude mult mai tare si mai calitativ fata de telefonul mobil.
  • Functioneaza si cand ploua afara. Am folosit-o si pe ploaie desi pe voi nu va sfatuiesc. Poate sa intre apa in ea daca petreceti mult timp cu capul prin stropi mari.
  • Nu se murdareste. Este construita dintr-un material destul de rezistent la murdarie, in 6 luni nu am fost nevoie sa curat nici casca nici standul pentru incarcare.

Minusuri casca bluetooth Plantronics Voyager Edge dupa 6 luni de utilizare

  • Bateria incepe sa tina din ce in ce mai putin mai ales daca activezi optiunea HD Voice. Desi este atestata pentru 6 ore de convorbiri, mai mult de 4 nu tine. Poate si din cauza faptului ca ascult muzica la ea iar acest lucru o face sa se descarce mult mai repede fata de convorbirea normala. Estimez maxim 2 ani perioada de utilizare a acestei casti bluetooth.
  • Senzorii o ia razna daca ai chef de topait. Eu o folosesc sa ascult muzica atunci cand ma duc la alergat si joaca putin in ureche. Din aceasta cauza, senzorul care opreste casca in momentul in care o dai jos de pe ureche intra in actiune si o opreste, o porneste, in functie cum joaca in ureche.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top