Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Am tot vazut pe internet un clip cu o drona careia i s-a atasat un pustol, actionat de asemenea din telecomanda. Ei bine, dupa parerea mea, era doar o notiune de tipm pana cand pe internet vor aparea asemenea tampenii. Era inevitabil, din moment ce poti pune o camera acolo de ce nu poti pune si un pistol? Cat de dificil sa fie de actionat din telecomanda atata timp cat gasesti pe net si tutoriale pentru dispozitive actionate de la distanta?

Asta este dezavantajul internetului in anul 2015, ne permite poate prea mult acces la informatie. Sau mai bine zis, permite toti idiotilor sa puna orice pe internet. Sunt curios cel care a postat clipul pe youtube daca i-ar conveni macar in gluma sa ii intre in casa un asemenea pistol zburator. Dronele acelea au o raza de actiune destul de mare si nu e nevoie de cine stie ce timp ca sa impusti pe cineva…

Cred ca oamenii au luat-o putin razna in ultima vreme cu violenta si cu aceste drone cu care se pare, te poti transforma in asasinul perfect. Pai cati cretini nu vor incerca acuma sa impuste de la distanta odata ce au vazut clipul cu drona de pe Youtube? Puterea exemplului in ziua de azi face ravagii intr-o societate bazata pe copy – paste.

Sper ca cel care a postat clipul cu drona careia i-a atasat un pistol actionat din telecomanda sa primeaca ceva pedeapsa. Nu e ok propvaduirea acestor imagini intr-un loc in care toata lumea poate avea acces. Acest lucru face inca o data dovada faptului ca suntem o societate bazata pe distrugere. Nu ne pasa de cat de distrugere si atat, ne place sa fim creativi insa pana la un anumit punct. Cream pana distrugem din nou. Apoi ce afacere e asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top