Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

DizabilitateaExistă foarte multe persoane cu dizabilități în România care din păcate nu au ocazia să iasă din propria casă. Sunt persoane țintuite în cărucioare cu rotile sau chiar mai rău care reușesc să vadă albastrul natural al cerului poate o dată pe an și asta din pricina bunăvoinței vecinilor.

Despre cei care locuiesc la bloc și sunt în cărucioare cu rotile nici nu mai discut, acolo deziluzia și frustrarea sunt sigur că atinge cote maxime. Dizabilitatea nu trebuie să fie impedimentul unei vieți normale dar din păcate, în România cam așa se întâmplă.

Există soluții prin intermediul cărora, cei care locuiesc la case sau chiar la bloc pot să se bucure de acces în afara incintei simplu, fără mari bătăi de cap. În cele ce urmează vom discuta despre ascensoare, despre ascensoarele destinate persoanelor cu dizabilități, despre cine le fabrică în România și mai ales, cum poți intra în posesia unui asemenea dispozitiv. Din păcate, veți fi nevoiți să scoateți ceva bani din buzunare pentru aceste ascensoare dar până la urmă, ce poate fi mai important decât șansa de a duce o viață cât de cât normală, dacă o putem numi așa…

De unde se pot cumpăra ascensoare pentru persoane cu dizabilități?

Alege un ascensor potrivit nevoilor tale de la MpIFMA. MpIFMA reprezintă una dintre cele mai vechi companii de pe piață care se ocupă cu ascensoare persoane sau marfă, doar faptul că au 55 de ani de experiență pe piață ar trebui să spună foarte multe despre nivelul lor de seriozitate. Pe site-ul lor pe care-l puteți accesa prin intermediul linkului de mai sus veți găsi o gamă variată de lifturi și ascensoare destinate persoanelor cu dizabilități, elevatoare pentru scări și platforme.

Ascensoarele destinate persoanelor cu dizabilități construite de cei de la MpIFMA pot să transporte între 180 și 630 de kilograme, așa că vor face față cu brio persoanelor obeze plus cărucioarele lor electrice care după cum știm, cântăresc destul de mult. Aceste ascensoare se numesc MP MOBI, au între 1 și 6 opriri pe traseu și se deplasează cu o viteză maximă de 0.15 metri pe secundă.

Ascensoarele pentru persoane cu dizabilități MP MOBI sunt ideale pentru clădirile noi sau recent construite și se poate monta atât pe interior cât și pe exterior. Aceste ascensoare sunt foarte sigure și nu pun în pericol viața celor care le folosesc. Tocmai din acest motiv recomand MpIFMA, pentru că nu oricine reușește să rămână pe piață atât de mult timp fără seriozitate și calitate.

Dizabilitatea nu trebuie să fie o problemă pentru cei care au avut nenorocul să se pricopsească cu așa ceva și cred că statul român ar trebui să se implice mult mai mult în necazurile acestora. Mi s-ar părea de bun simț ca statul să deconteze aceste lifturi într-un fel sau altul dar din păcate, sunt doar niște vise frumoase pentru cei care au fost de două ori ghinioniști până acum? Ghinioniști pentru că au o dizabilitate și ghinioniști pentru că sunt români.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top