Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Copilaria este cu siguranta cea mai frumoasa parte din viata, nu avem griji, nu avem probleme si intotdeauna avem pe cineva care sa aiba grija de noi. Atunci cand esti parinte, ai o responsabilitate imensa pe umeri, trebuie sa ai grija de copilul caruia i-ai dat nastere. Cand eram eu micut, parintii aveau grija de noi fara tehnologie, caci in anii 90 totul era mult mai simplu. Nu aveam laptopuri, nu aveam calculatoare, nu aveam telefoane mobile, abia daca reusisem sa ne punem si noi telefon fix. Despre TV ce sa mai zic, desi erau anii 90 tot alb – negru se vedea… Televiziunea prin cablu a venit tarziu, pe finalul anilor 90 … Atunci se traia simplu iar parintii aveau nevoie de idei noi pentru a face celor miic surprize.

Nu stiu de ce , insa am impresia ca atunci parintii aveau mai multa grija de copii fata de parintii din ziua de azi. Poate asa simt eu lumea in care traiesc acum, mai putin preocupata de cresterea celor miic intr-un mod cat mai ortodox, drept si cu bun simt. Cred ca lipsa de bun simt din jur ma face sa privesc lucrurile in acest mod.

Imi aduc aminte si de petrecerile pe care parintii le organizau pentru noi copiii cand era vremea de aniversari… Complicat si frumos, asa se faceau petrecerile pe atunci. Astazi, avem www.petrecericupersonaje.net si totul s-a rezolvat. Cred ca era o lipsa pe piata serviciilor de astfel de firme destul de mare. Cei care sunt parinti stiu cat de dificil e sa organizezi o petrecere pentru copilul tau de 6 ani de exemplu. E foarte mult de munca si foarte mult de curatat dupa. Astfel, daca apelezi la o firma specializata precum cei de la www.petrecericupersonaje.ro cu siguranta scapi de grija.

Nu e vorba de a scapa de grija cat e vorba despre timp. Nu mai traim in anii 90 cand inca mai existau fabrici in care se lucra la program, 8 ore pe zi. Astazi, exista numai patroni care cer disponibilitate la program prelungit si bani zero pentru munca prestata in plus, din pacate. Timpul a devenit o unitate de masura pentru visele noastre, pentru pasiunile noastre. Cu cat avem mai mult timp liber cu atat vom avea mai mult timp sa ne indeplinim visele si pasiunile. Cu totii ne dorim timp liber pentru a-l pe trece cu copiii nostri, insa din pacate, vremurile nu permit asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top