Din categoria grafice cu variatia preturilor inainte si dupa luna cadourilor

Sau mai bine zis de ce nu e bine sa cumperi absolut nimic de sarbatori… De fiecare data cand se apropie Craciunul, marile magazine incep sa salte preturile cu o luna inainte. De ce fac asta? Pai motivele sunt destul de simple si putem sa amintim si noi cateva dintre ele: lacomia, nesimtirea, mentalitatea de teapa. Bineinteles ca toate vor motiva ca s-au incheiat contractele cu furnizorii pentru anumite promotii si pretul a revenit la cel normal.

1916422_702389903229472_6025297548625731539_n

E o tiganie tipica mediului online romanesc si aici nu discutam despre Black Friday. Acolo e alta mizerie despre care nu aducem aminte astazi. Se profita la maxim de faptul ca romanii sunt lacomi si chilipirgii. Cunosc foarte multi oameni care pun bani la ciorap un an de zile ca sa isi cumpere ceva in preajma sarbatorilor in ideea ca atunci vin promotiile… Pai ia sa ne uitam putin pe graficul de mai jos… Consola Xbox One 500 GB + Kinect = 1650 de lei pe vara, din noiembrie sare la 2150 pentru ca apoi sa scada la “oferta” la 2050 si intrebarea mea este una destul de simpla: cand e mai ieftin? Pe vara cu 1650 sau la “oferta de sarbatori” cu 2000 de lei?

Da, cam asta e bataia de joc din online si cred ca si in magazinele din oras se intampla aceeasi nemernicie a unor oameni care pentru a face rost de bani, fac orice, inclusiv isi bat joc proprii clienti. E josnic ce se intampla, insa nu cred ca putem discuta de normalitate atata timp cat traim in Romania. Cel mai bine ar fi sa cumparati pe vara si iarna cand isi freaca ei palmele si incep sa faca promotii mincinoase, sa le dam putin la cioc… Sa nu mai cumpere nimeni nimic sa vezi cum incep ei sa se potoleasca cu bataia asta de joc.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT