Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

De fiecare dată când deschid Facebook mă enervez. De ce mă enervez? Păi pentru că dau peste un profil în genul celui de mai jos. O tută de 15-16 ani cu aere de prințesă, se zgâiește într-un selfie. Am o problemă cu pupezele astea care nu au altceva mai bund e făcut decât să adune popularitate fără valoare pe Facebook. Păi cum să mai ia ele bacul dacă sunt preocupate să pozeze pentru Facebook, să clădească propriul lor regat imaginar în care sunt prințese?

Cred că nu sunt singurul care crede că acest gen de fată este foarte proastă și nu cred că mă poate contrazice nimeni aici. Păi acuma pe bune, când să mai ai timp de carte dacă tu stai toată ziua cu nasul în Facebook? Cred că peste vreo 10 ani nu or să mai existe nici măcar 2 tineri cu neuroni în țara asta. Toți or să fie acaparați de narcisism și de ideea că sunt cel puțin buricul pământului. Urăsc oamenii care se laudă cu frumusețea pentru că nu frumusețea este cea care contează cel mai mult.

Atunci când te lauzi cu faptul că ești o fată frumoasă dar în realitate ești pupăza din tei, e clar că-ți lipsesc niște neuroni. Bine, îți lipsesc toți neuronii și în cazul ăsta cred că ar fi cazul să lași Facebook și să începi să-i cauți pe unde crezi că ai putea să-i găsești… A, și pe lângă prințesele astea închipuite, mai sunt prințesele care lucrează la „hahaha production” sau ceva de genul. Da ce e mă „hahaha production”? Fabrica de prostie a generației nule? Că asta este generația contemporană, o generație nulă din moment ce 50% dintre ei pică bacul după 12 ani de carte.  Eu dacă aș fi părinte aș supraveghea foarte atent fata mea, că dacă ajunge prințesă închipuită o să își cam rateze viața.Princess

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top