Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Eu unul am ajuns să urăsc să mă mai duc pe la hipermarketuri pentru că de fiecare dată în fața mea la casa de marcat, iau contact cu coiala. Casierele se coiesc, oamenii care sunt la rând se coiesc. Pe cuvântul meu când văd că se stă 5 minute la coadă pentru o pâine, îmi vine să o las acolo și să ies din magazin. Nu am înțeles niciodată de ce casierele se mișcă atât de încet, de ce se apucă să stea de taină cu unii clienți să le explice ce și cum, atunci când coada e de 10 persoane.

Există fraților birou de informații și explicații în fiecare hipermarket, trimiteți oamenii acolo pentru lămuriri, nu vă apucați să țineți discursuri la casa de marcat când așteaptă la coadă alți oameni.

Și am o problemă destul de mare și cu oamenii. Unii dintre ei parcă sunt bătuți în cap. Își înșiră pe bandă toate produsele și nu se apucă să le pună în plase decât după ce plătesc. Astfel, coada din spatele lui mai așteaptă după idiot câteva minute până eliberează casa de marcat.

Ce-aveți fraților? Vă pică mâinile dacă începeți să vă puneți produsele în plase imediat după ce sunt scanate?  Atâta vă coiți cu plasele pe acolo, ceva ce n-am mai pomenit. Și mai sunt cei care stau un ceas ca să plătească frate, ba vin cu bonuri de masă și trebuie să mai ia ceva din magazin ca să completeze suma respectivă, ba nu le merge cardul, ba vor să dea suma precisă adică 223,14 RON, și stau să caute ăia 14 bani până se enervează cineva din coadă și-i dă de la el. Urăsc coiala asta de la casele de marcat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top