Tuesday 21st May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Băi fraților eu unul nu am pomenit nicăieri în lumea asta niște oameni mai aroganți pe nedrept ca-n România, respectiv ca microbiștii din România. Dacă te uiți pe Facebook, e plin de postări prin care dinamoviștii fac mișto de Steaua, de eșecul suferit de această echipă în fața celor de la Lazio.

Problema e că nu pricep cum își permit unii oameni să facă mișto de o echipă superioară celor pe care o susțin ei? Cât tupeu să ai în tine să faci chestia asta? Păi Dinamo e pe locul 8 în Liga 1 și Steaua pe locul 2. Cred că nicăieri în lume locul 8 face mișto de echipa de pe locul 2. Doar în România o să vezi aroganță din partea celor care au rezultate mult mai slabe față de cei pe care-i iau în balon.

Adică pana mea, tu ești dinamovist, echipa ta e dincolo de jumătatea clasamentului, și faci mișto de echipa care se bate la titlu de pe locul 2? Ce naiba se întâmplă cu voi, fraților? Ați luat-o razna?

Un pic de bun simț și de normalitate nu ar strica. Da frate, ai putea să faci aroganțe în momentul în care te bați cu acea echipă cot la cot pentru titlu dar când tu ești aproape lanterna roșie a Ligii 1, cu ce drept faci mișto? E o lipsă totală de respect în fotbalul din România și de multe ori și lipsă de rațiune. Așa e toată țara din păcate, plină de oameni aroganți dar pe nedrept.

De-asta nici nu dăm înainte niciodată că în loc să ne vedem de oala noastră, ne băgăm în ciorba altora deși n-am fost invitați la masă. Dar cine știe, poate cândva se va schimba și chestia asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top