Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Pentru multi dintre voi probabil apa minerala nu este asa importanta. Pentru mine insa, este si o sa va spun imediat de ce. Probabil multi dintre voi nu cumparati apa, o beti pe cea de la robinet si nu spun asta ca si cum ar fi ceva gresit. In unele cazuri, apa de la robinet este mult mai curata de cat cea din fantani sau din izvoarele aparute in jurul oraselor , in jurul carora se fac cozi in fiecare seara.

Apa de la izvoarele din oras

Si in Severin exista asemenea izvoare de unde batranii vin in fiecare zi sa ia apa, masinile opresc si bidoane intregi incep sa se umple cu apa. Desi exista acolo o placuta destul de vizibila care indica faptul ca apa nu este potabila, oamenii continua sa ia apa de acolo. La un moment dat, autoritatile schimbasera placuta ce continea cuvantul “potabila” cu o placuta in care scria pur si simplu “apa nu este buna de baut”… S-au gandit ca poate oamenii nu inteleg ce inseamna cuvantul “potabila”, insa se pare ca nu aceasta este problema. Oamenii inteleg placutele dar probabil ca nu au patit nimic pana acum din moment ce continua sa ia apa de acolo. Pe sistemul: “Ce nu ma omoara ma face mai puternic?”.

Apa ne poate imbolnavi in loc sa ne mentina sanatosi

Eu sunt destul de pretentios cu apa pentru ca am avut probleme cu rinichii din cauza ei. Desi cea de la robinet este potabila si destul de curata, are foarte mult calcar. Acest calcar se depune in organism si apar pietrele la rinichi. In urma cu cativa ani am fost la un control la spital si mi s-a spus ca am nisip la rinchi. De atunci am renuntat sa mai beau apa de la robinet. Am inceput sa ma orientez catre apa imbuteliata din magazin sau cea de la Baile Herculane. Cei care au fost la Herculane stiu ca e acolo o fantana cu apa plata de unde se aprovizioneaza foarte multa lume. Da, prefer sa ma duc 100 de km doar pentru apa de cat sa am din nou probleme.

Apa Perla Moldovei, preferata mea

Daca nu am timp sa ma duc la Herculane ma duc la Carrefour sau la alt hipermarket si cumpar apa Perla Moldovei, si minerala si plata. Dintre toate apele din magazin, aceasta mi se pare una dintre cele mai bune si continui sa o cumpar, nu imi schimb preferintele. Cred ca pentru unii conteaza gustul si puritatea, pentru mine la fel. Nu imi plac apele minerale care au gusturi ciudate si stiti bine ca exista destul de multe de acest gen. Apa Perla Moldovei iese in evidenta prin faptul ca e o simpla apa, destul de ieftina si destul de calitativa. Din punctul meu de vedere merita toti banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top