Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Pe mine mă amuză de multe ori fetele de pe Facebook, în special cele cu vârsta cuprinsă între 12 și 20 de ani. Băi fraților, sunt atât de proaste, încât de multe ori mă umflă și râsul. Desigur, bucuria nu ține prea mult căci trec în extrema opusă, în tabăra dezamăgirii. E dezamăgitor să vezi ce tineri vin din spate, ce tineri vor avea drept de vot în doar câțiva ani, ce tineri vei fi nevoit să angajezi în România pentru al tău business. Generația asta de ratați, compusă din tineri analfabeți care au conturi de Facebook de la 6 – 7 ani și care „lucrează la buzunarul lui tati”, va fi viitorul țării.

Vezi fel de fel de fufe cărora le-a crescut și lor 3 fire negre undeva pe la 11, 12 ani și deja încep să pozeze în femei fatale, să arate că au cur sau țâțe anemice. În mentalitatea lor de Guță și Salam deja se cred niște prețioase și niște frumoase și niște Miss-uri. Și chestia asta se propovăduiește cot la cot cu narcisicul de-a lungul anilor de adolescență și astfel, vezi tinere de 18 – 20 de ani care sunt analfabete și proaste de dau în gropi, dar pe Facebook au sute de like-uri la poze.

Ele sunt vedetele într-o lume a aparențelor în care nimeni nu este ca-n realitate. De fapt, în realitate, toate aceste prețioase care se cred unice și cele mai frumoase sunt nimicuri. Facebook este singura lume în care au ocazia să iasă în evidență cu ceva și doar nu or să iasă cu inteligența, or să iasă în evidență cu un cur, o țâță și un cor de labagii în comentariile de la poze care le pupă-n dos doar pentru că arată bine. Degeaba te crezi o prețioasă dacă ești incultă și analfabetă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top