Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Una dintre cele mai mari enigme ale umanității nu este piramida egipteană, ci sursa proștilor care vin și comentează pe Youtube. Dă-le-n-colo de piramide că și așa sunt mai bătrâne ca istoria, cercetătorii (mai ales cei britanici) ar trebui să-și reorienteze prioritățile către identificarea precisă a sursei proștilor care vin și înjură degeaba pe Youtube. Bine, e posibil ca unii dintre cei care lasă astfel de „comentarii” să fie bolnavi psihic, nu doar proști. Așa s-ar mai explica câte ceva pe ici, colo.

Din păcate cei de la Google nu au reușit până acum să implementeze un sistem mai serios de moderare a comentariilor de genul, să nu mai ajungă la ochii nimănui astfel de abjecții. Comentariile de pe YouTube au scopul de a uni creatorii de conținut cu audiența, ori dezbaterea de subiecte. Să vină un astfel de idiot să înceapă să înjure ca prostul, e destul de aiurea. Strică toată pozitivitatea clipului.

M-am trezit și eu cu astfel de inepții scrise la clipurile suite de mine cu alte scopuri. Eu nu fac YouTube, nu sunt vlogger. Nu știu ce să zic, poate că ăștia sunt genul de copii proști care își varsă nervii pe net. Mor de ciudă că nu au părinții lor bani de iPhone X și așa își descarcă frustrările, înjură ca imbecilii pe unde apucă. Nu știu dacă această boală psihică poate fi tratată, eu le recomand totuși celor care au acest obicei să meargă la psihiatru de urgență. Poate poate se mai găsește o soluție de salvare.

Sau vine știe, poate pe viitor cei de la YouTube se vor baza mai mult pe AR – inteligența artificială și va bloca automat conturile oamenilor obișnuiți să înjure ca la ușa cortului pe net, ascunși bineînțeles în spatele unui monitor, fără nume, fără poze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top