Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

În momentul în care te ocupi cu ceva zootehnie, cu ceva creștere a animalelor sau a păsărilor domestice, realizezi de fapt cât de slab dezvoltat este acest sector al furnizorilor pentru cei ca tine. E drept, în țara asta oamenii nu prea mai fac nici cine știe ce agricultură iar zootehnia a rămas așa mai mult pentru traiul zilnic, puțini mai sunt cei care investesc într-o fermă sau ceva de genul. Eu unul mi-am dat seama de chestia asta în momentul în care am cumpărat o volieră pe romnets.ro, de calitate, nu pe la magazinele din oraș.

Am avut nevoie de o volieră pentru la țară bineînțeles, unde bunicii mei se încăpățânează să crească păsări și aveau nevoie de o soluție de calitate care să-i ajute să-și țină păsările într-un loc sigur. Cum am ajuns să cumpăr tocmai de pe internet am să vă povestesc în cele ce urmează. În primă instanță am fost pe la magazinele de specialitate din oraș, unde am constat că numai de specialitate nu sunt. Pur și simplu nu am găsit nimic de calitate. Voiam neapărat să mă duc la țară cu o volieră pentru acele păsări așa că am zis să fac o comandă pe internet.

Am ales volierele celor de la romnets.ro pentru că sunt confecționate 100% la comandă și astfel am putut să fac rost de dimensiunea potrivită fără să fiu nevoit să cumpăr o cantitate mult mai mare față de necesar. Pe la magazinele din oraș cam așa pățești, nu îți dă nimeni exact cât ai nevoie, cel puțin nu la Severin. Următorul motiv pentru care am ales să cumpăr voliere de pe internet, de pe romnets.ro a fost calitatea. Acestea sunt protejate UV și nu te vei trezi peste un an de zile că materialul a fost copt pur și simplu de soare. Am văzut de mult ori voliere improvizate pe la vecinii bunicilor care sunt schimbate an de an și nu am înțeles niciodată de ce se chinuie oamenii cu așa ceva. Volierele cumpărate de pe internet sunt mult mai rezistente și mai simplu de montat/folosit.

Astfel, cred că cele mai bune voliere le poți cumpăra de pe romnets.ro. Comanda a venit în timp util și toată lumea a fost mulțumită într-un final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top