Saturday 11th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cumparaturile in anii 2015 se bazeaza din ce in ce mai mult pe internet si pe online cu alte cuvinte. Nimeni nu isi mai doreste sa plece in oras in cautare de covoare daca are posiblitatea sa comande pe internet. Magazinele din oras, numite si offline, au o problema destul de mare: stocul. Datorita faptului ca detin niste spatii limitate, acestea nu pot expune oricata marfa isi doresc. Astfel, sunt nevoite sa se limiteze la doar cateva modele.

Cumparam covoare moderne online

Este singura solutie prin care covoare moderne pot ajunge in camerele noastre. Am fost in urma cu 2 saptamani impreuna cu o matusa sa cumpere un covor nou pentru sufragerie. Au terminat de renovat camera si au zis ca ar fi mometnul sa schimbe si covorul. Zis si facut, insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Bineinteles ca nu am gasit nici un covor pe gustul ei desi am fost la 3 magazine din oras. Daca a gasit culoarea / modelul nu a gasit dimensiunea si asa mai departe.

Am mers acasa si ne-am pus impreuna la calcualtor. Am inceput sa cautam covoare moderne online. Nu a fost de mirare faptul ca in 30 de minute am avut covorul dorit. A mai durat o zi pana a fost trimis prin curier, insa nu asa se pune problema. Problema se pune sa gasesti ceea ce iti doresti. Asta inseamna diversitatea unui magazin online… Pur si simplu cred ca aveau sute de modele afisate pe site plus din cate am inteles de la operatorul ce ne-a inregistrat comanda, inca cateva sute ce nu au fost postate din lipsa de timp.

Tehnologia te ajuta sa rezolvi orice problema

Tehnologia incepe sa isi faca datoria din ce in ce mai des, ne ajuta in apropae toate impasurile si acest lucru este ceva normal dupa parerea mea. Nu cred ca a inventat vreodata cineva vre-un lucru fara folos, iar in ultimii ani, internetul s-a dezvoltat tot mai mult pe partea aceasta de user firiendly, user solutions.  Faptul ca am gasit covoare moderne online nu inseamna ca a fost o simpla intamplare, a fost un mod destul de simplu de a rezolva o problema…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top