Friday 29th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Ați observat probabil în ultimii ani că a apărut un nou brand pe piața încălțămintei sport. Este vorba despre New Balance. Sincer să fiu, eu unul nu am fost foarte impresionat atunci când am văzut prima dată adidașii, mai ales că aveau și un preț destul de piperat. Multe modele întreceau mărci celebre pe parte de scoruri, mărci precum Adidas, Puma, Nike, etc. Destul de surprinzător, nu?

După ce m-am documentat un pic, am înțeles de unde vine New Balance, care este scopul acestui brand și, cel mai important, de ce costă atât de mult o pereche de adidași de exemplu. New Balance este de fapt o firmă americană, fondată în 1906, cu sediul central în Boston, SUA. Nu știu câți dintre voi ați observat, dar New Balance a apărut pe piața din România cam în același timp cu Underarmour, un alt brand sportiv american, ceva mai tânăr la origine. E posibil să fi existat ceva acorduri între SUA și România în urmă cu ceva timp care să faciliteze importurile pentru aceste branduri.

Ei bine, după ce m-am lămurit ce și cum, am zis să încerc un pic această încălțăminte New Balance. Prima impresie a fost destul de bună, am comandat de pe shoeexpress.ro unde am găsit foarte multe modele. Cred că discutăm despre cel mai diversificat brand de încălțăminte din lume dacă ne referim strict la culori. E un sentiment frumos să observi că găsești la vânzare exact culorile care-ți plac ție. După vreo săptămână de purtat acest tip de încălțăminte, am putut concluziona destul de simplu.

Concluzie

Calitatea costă. Știu că multora dintre voi o să vi se pară ceva foarte ciudat să vedeți prețuri mai mari șa New Balance, un brand relativ nou pe piața din România, însă produsele de calitate superioară sunt într-adevăr mai scumpe. Confortul costă. Sincer să fiu, nu am avut vreodată niște adidași mai confortabili decât New Balance. Per total, eu unul m-am lămurit cu acest brand și nu pot decât să-l recomand tuturor celor care doresc încălțăminte de calitate, alta față de Adidas sau Nike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top