Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

De cand ma stiu am avut de-a face cu oameni grasi. Am avut de-a face in sensul amicitie si atat, caci prieteni putin gasesti in ziua de azi. Absolut toti par atat de preocupati de greutatea lor, incat nu misca un pai toata ziua. Cu curul in masina pana la munca, la munca stau ca pietrele, apoi acasa cu masina unde putrezesc precum leprele pana a doua zi dimineata. Adica frate, cum te astepti sa slabesti cand tu nu misti un pai. Si mai ziceau cate unii ca au inceput sa mai lase din paine si tampenii de-astea.

Niciodata un individ nu o sa slabeasca atata timp cat nu face miscare. Niciodata. Ca sa slabesti in primul rand trebuie sa iti schimbi modul de viata. Sa te transformi din lenes intr-un om foarte activ. In al doilea rand, trebuie sa mananci sanatos, nu toate rahaturile, ca mai aud pe cate unii ca se apuca sa slabeasca dar nu mai mananca nimic. Asta e o tampenie. Nu slabesti asa, eventual te imbolnavesti. De ce exista diete? Ca sa stam nemancati? Nici chiar asa…

Cei care nu pot sa slabeasca nu slabesc din cauza faptului ca nu au ambitie si nu isi doresc chiar atat de mult chestia asta. Atata timp cat iti doresti un lucru, nimic nu te poate impiedica sa il obtii dar trebuie sa fi motivat sa iti schimbi modul de viata, sa renunti la fumat, la alcool si la multe chestii care pot sa iti puna bete in roate. Daca renunti doar la paine ce ai rezolvat? Nu painea te ingrasa ci nepasarea ta. Problemele pe care le vei avea cu sanatatea din cauza greutatii nu sunt deloc putine si trebuie sa luati in calcul treaba asta pe viitor, daca puteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top