Tuesday 30th May 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

În momentul în care deschizi un business în România sau în orice țară din lume de fapt, e nevoie de o investiție mai mică sau mai mare, in funcție de domeniul ales. Ei bine, atunci trebuie pregătite halele de producție, podelele acestora, și e foarte important să faci lucrurile ca la carte. Știu că e greu, că în România oamenii încearcă pe cât posibil să iasă cât mai ieftin atunci când vine vorba despre investiții și aleg să facă rabat la calitate, însă un business de succes nu are niciodată la bază improvizația sau rasolul.  De exemplu, podelele tehnice sunt un factor cheie pentru succesul unei afaceri.

Foarte puțini antreprenori realizează cât de importante sunt aceste podele și mai ales cât de bine prind pe parcurs atunci când sunt făcute ca la carte chiar de la început. Am văzut cu toții de-a lungul timpului fel de fel de oameni care încep un business apoi după câteva luni halele lor de producție se transformă în adevărate șantiere întrucât observă că ceva nu-i ok cu podeaua. Unii au în proiecte podele ecologice, alții au cu ventilație și au impresia că aceste soluții pot fi fentate. Evident, nu este așa. Ajung în scurt timp să constate că acel proiect trebuia respectat cap coadă.

Podelele tehnice sunt un factor cheie pentru succesul afacerii tale pentru că reprezintă metoda de susținere a producției. Cred că le putem cataloga și în acest fel. În momentul în care construiești o hală și ai nevoie de o podea specială, trebuie să ții cont de acest aspect. Fie că discutăm despre podele suflate cu calciu sau podele din pal melaminat, acestea trebuie să fie implementate în hală conform proiectului. Cei care fac rabat la aceste norme ajung într-un final să pună bazele unui șantier câteva luni mai târziu, asta dacă-și mai permit unul din punct de vedere financiar.

podele-tehnice.com/ro/ este unul dintre furnizorii ce pot să vă ofere podele tehnice de calitate, specifice domeniului vostru de activitate. Este imperios necesar să porniți un business cu dreptul iar acest lucru se rezumă în primul rând la o construcție de calitate și conformă cu proiectul vostru. Nici nu vreau să mă gândesc ce-ar însemna să construiești o hală de producție și să fii nevoit să îi schimbi sau să-i modifici podeaua după doar câteva luni, dezastru. Încercați pe cât posibil să respectați ca la carte planurile de construcție și veți vedea că veți avea parte de un business corect și de succes pe termen mediu și lung. De fapt, majoritatea afacerilor din România deschise în producție sfârșesc cu falimentul din pricina faptului că nu se respectă proiectul inițial al halei cu pricina. Atunci când apare rabatul la calitate dispare șansa de a produce calitate, șansa de a dezvolta acel business în adevăratul sens al cuvântului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top