Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Euro 2016Chiar nu înțeleg de ce se bucură unii. Noi de mai bine de 20 de ani, nu mai avem echipă de fotbal  care să promită performanță. În nici un caz nu cred că vom trece de etapa grupelor și o spun cu sufletul, cunoscând ce fel de jucători avem în țară și prin campionatele străine. E incredibil, cred că în acest moment, fotbalul românesc trece prin unul dintre cele mai puternice declinuri din ultimii 100 de ani. Nici nu știu dacă exista FRF acum 100 de ani, dar în fine, cred că ați înțeles ideea.

Cu toate acestea, există oamenii care speră și nu înțeleg de ce. Adică să îți vezi echipa națională de fotbal cum ia bătaie de la echipe de bucătari nu e chiar ok. Și nu e prima dată când se întâmplă.
Ce jucători de valoare a mai avut România în ultimii 10 ani? Că în afară de Mutu și Chivu nu mai știu pe nimeni, nu mi-a mai auzit pe la urechi absolut nici un nume de jucător care să conteze în străinătate. Dacă vorbim de campionatul intern, e o glumă proastă.

Păi voi ați văzut ce echipe sunt în primele 5 în Liga 1? Avem Astra Giurgiu pe primul loc. ați auzit vreodată de ea? Eu unul nu , e prima dată când aud. Apoi pe locul 2 și 3 sunt steaua cu Dinamo, la 2 puncte una de cealaltă, pe locul 4 sunt Pandurii Tg Jiu, pe 5 sunt cei de la Fc. Viitorul. Fc Viitorul este echipa la care antrenează Hagi din câte țin minte. Apoi, pe locul 6 este ASA TG Mureș, din nou, o echipă de care nu am auzit niciodată. Atunci, despre ce rezultate ale echipei naționale discutăm?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top