Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

centrală termică La Drobeta Turnu Severin s-au făcut ceva eforturi și s-au tras țevile de gaze prin oraș. Nu peste tot, dar în mare parte, putem spune că cetățenii pot să-și pună o centrală Ariston în casele lor și să renunțe la vechiul sistem de termoficare. Dar oare merită acest salt pentru că evident, e nevoie și de o investiție destul de mare: centrala Ariston, traseul țevilor, racordarea, etc?

Ei bine, DA. Din punctul meu de vedere merită și există câteva motive destul de serioase pentru care eu unul recomand tuturor severinenilor să lase termoficarea și să-și cumpere o centrală termică Ariston Clas Evo cu ajutorul căreia să-și încălească casele la iarnă și să se bucure de apă caldă din belșug. Haideți să trecem în revistă aceste motive pe care sunt sigur că le veți înțelege.

3 motive să-ți montezi o centrală pe gaz dacă locuiești în Drobeta Turnu Severin

  1. Scapi de grija căldurii și a apei calde. În ultimii 2 ani, a fost un adevărat circ pe această temă. Anul trecut Primăria a dat drumul la termoficare pe la jumătatea lunii noiembrie ceea ce a reușit să scoată din sărite un oraș întreg. Dacă ai propria centrală termică în apartament, nu mai ai treabă cu Primăria, nu mai ai treabă cu nimeni. O să ai căldură și în iunie dacă vrei.
  2. Standardul de calitate este altul. Centrala termică va reuși să-ți facă casa mult mai caldă pe timp de iarnă față de vechea termoficare. Țin minte și acum cum se plângeau anul trecut foarte mulți cetățeni de faptul că deși au calorifere noi, acestea nu se încălzesc. E normal să fie așa dacă de la punctele termice calitatea agentului termic este deja slabă, dacă coloanele din bloc sunt înfundate.
  3. Scapi de circul cu plata întreținerii. Mă refer aici la acele facturi absolut nesimțite pe care cei de la termoficare le băgau pe gât oamenilor din cauza pierderilor de pe rețea. De ce să plătești tu din buzunar niște pierderi atât timp cât la tine în casă este totul în regulă? Cu centrală termică nu mai ai treabă cu nimeni pe la asociația de proprietari. Îți faci singur apă caldă și căldură – veșnicele motive de ceartă pe acolo.

1 thought on “De ce să îți montezi centrală termică și să renunți la vechea termoficare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top