Saturday 11th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

servicii content writingOnline-ul românesc s-a dezvoltat destul de mult în ultimii 4-5 ani. Au apărut și apar în continuare foarte multe magazine online, foarte mulți prestatori de servicii virtuale, care au nevoie la rândul lor de servicii content writing. Dacă ai un business nou pe piață, dacă te bate gândul să pui bazele unui magazin sau site nou, iată câteva motive principale pentru care ar trebui să contractezi servicii content writing de la mine. Știu că o să pară un articol de laudă, însă cifrele sunt cele care vorbesc.

De ce să apelezi la mine pentru servicii content writing

  1. Sunt încă aici după 4 ani și voi fi în continuare. Există mulți tineri trecători prin meseria asta de content writer, meserie care încă nu a devenit oficială în România. Cei care nu au o pasiune pentru scris nu rezistă, li se pare ceva plictisitor, o rutină care devine insuportabilă. Mulți vor să se lipească de această meserie doar pentru că au văzut pe unul și pe altul că se descurcă și că fac bani. Așa e românul, e capabil să-ți spună că trimite și rachete-n cosmos dacă ies bani. Evident, cei care se apucă de content writing doar pentru bani, nu rezistă.
  2. Am peste 20.000 de articole scrise la activ. Doar pe site-urile folosite de mine pentru campanii de link building sunt 18.000. Dețin o experiență destul de bogată. Dacă punem un minim de 350 de cuvinte/articol, înseamnă că am scris în acest timp 7.000.000 de cuvinte. Evident, cifra este mult mai mare întrucât majoritatea advertorialelor mele au peste 600 de cuvinte în medie. Consider că un advertorial de calitate are peste 600 de cuvinte.
  3. Pot lucra pentru oricine. De-a lungul celor 4 ani, am furnizat servicii content writing pentru toate categoriile de business-uri online: de la medici la avocați, de la magazine de electronice la saloane de masaj erotic. Pot aborda orice subiect într-o manieră profesională. Am scris articole chiar și pentru firmele care prestează servicii de pompe funebre. În acești 4 ani de activitate, pot spune că mi-au trecut pragul peste 330 de clienți.
  4. Dacă nu ești mulțumit de ce primești de la mine, nu plătești. Este prima regulă cu care am pus bazele vandimaginatie.ro. Deocamdată în 4 ani de activitate, nu a venit nimeni cu reclamații că n-ar fi mulțumit, că și-ar dori banii înapoi. Au fost într-adevăr câțiva cârcotași cu care am convenit la una apoi s-au trezit că vor alta, dar ne-am înțeles până la urmă.
  5. În 4 ani nu am ratat niciun deadline. Reușesc să mă organizez destul de bine, atunci când stabilesc cu un client un deadline sunt ferm convins că pot duce treaba la capăt în timpul alocat. Nu s-a întâmplat să tragă cineva vreodată de mine să-i dau articolele promise.
  6. Dacă vii cu un proiect de durată, putem negocia la bani. Proiect de durată nu înseamnă 2 articole pe lună sau ceva de genul. Am pățit de multe ori în acești 4 ani să vină unii „antreprenori” cu păcăleala la mine. Mi-au zis că e o colaborare de lungă durată și că vor preț mai mic. Apoi, după prima lună nu am mai auzit de ei. Evident, nu aveau nimic de lungă durată, voiau doar să mă fraierească să le dau un preț mai bun. Dacă ai într-adevăr un proiect serios, după luna 2-3 de colaborare putem să negociem la bani.

Acestea sunt cele mai importante 6 motive pentru care consider că reușesc să prestez în prezent servicii content writing de calitate. Am experiență, am chef de muncă, am imaginație și îmi respect întotdeauna clienții/partenerii/prietenii (căci mulți dintre clienți mi-au devenit în acești 4 ani, prieteni). Nu este un articol de auto laudă, este doar o parte din portofoliul meu.

 

Cu respect,

Alex Ciocan

www.vandimaginatie.ro

1 thought on “De ce să apelezi la mine pentru servicii content writing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top