Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Circulația pe străzile din România este un haos total, un fiasco al nebuniei și nu în ultimul rând, un adevărat pericol. Eu nu spun chestia asta pentru a inspira frică, ci pentru că este adevărat. Nu este suficient că avem cele mai nenorocite străzi din Europa, stilul de conducere este cel care ne pune capac, alături de multe alte pățanii de care poți avea parte atunci când ești la volan. Vom discuta în continuare despre cum poți fi un pas mai aproape de siguranță pe străzile din România cumpărând camere auto DVR de pe Led24.ro.

3 moduri în care o cameră auto DVR poare crește gradul de siguranță atunci când circuli pe străzile din România

  1. Ai un martor foarte important în cazul accidentelor. Se întâmplă destul de des să fii implicat într-un accident de circulați pe străzile din România iar cel care este de vină, nu numai că nu recunoaște, dar te mai ia și la bătaie. Oamenii nu cunosc regulile de circulație și sunt foarte agresivi, deși ei sunt vinovați. De asemenea, pe lângă faptul că această cameră poate lămuri vinovatul unui accident de circulație, te ajută și în cazul în care vinovatul alege să fugă de la locul accidentului, ori să-ți lovească mașina atunci când este staționată în parcare și să plece.
  2. Te ajută să depui plângere în caz de road rage. Cred că toți am văzut cazuri în care șoferii se șicanează în trafic, sunt violenți, lovesc mașinile intenționat și așa mai departe. O asemenea cameră poate duce foarte simplu la identificarea autorilor și la tragerea lor la răspundere, mai ales în cazul în care un nebun vă lovește mașina sau vă șicanează în trafic doar pentru că nu l-ați lăsat să se încadreze de pe o bandă pe care a ales-o de la început greșit.
  3. Te ajută în caz de tâlhărie. Există destul de multe cazuri în care țiganii de obicei, se prefac că au pană la mașină sau au o defecțiune tehnică. Tu, bun samaritean oprești să ajuți omul cu pricina. În acel moment, 4-5 inși iasă din tube și te jefuiesc, cu cuțite sau pistoale. Tu dacă nu ai nici un martor, nu vei putea face niciodată nimic. O cameră auto DVR te va ajuta foarte mult să bagi în pușcărie asemenea oameni.cameră auto DVR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top