Saturday 11th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cei care au fost în târgurile de mașini, ori au petrecut măcar un ceas pe internet în căutarea unei mașini second hand, au observat probabil că samsarii nu scot niciodată numere roșii la mașini. Ei bine, în regulă dar de ce fac ei chestia asta? Cred că există cel puțin 3 motive pentru care samsarii nu vor scoate niciodată numere roșii la mașinile pe care le au de vânzare. Poate că motivele or să vi se pară puțin plauzibile dar dacă vă veți învârti în acest domeniu o perioadă o să vedeți că orice e plauzibil.

3 motive pentru care samsarii nu vor scoate niciodată numere roșii la mașini

  1. Pot să vândă mai simplu o mașină defectă. Dacă nu ai numere pe ea, este clar că nu vei putea nici să dai o tură cu ea să o testezi, nu? Nici un samsar nu o să dorească să te lase să testezi mașina așa cum trebuie pentru că ei nu aduc mașini, ei aduc niște gunoaie pe care le cosmetizează un pic.
  2. Pot să ascundă data când au adus mașina. Foarte multe anunțuri pe net sunt invadate de fraze precum „adusă recent”. Românii vor mașini care nu au fost rulate în țară pentru că sunt mai puțin hodorogite. Dacă ar scoate numerele roșii, ar exista dovadă că în urmă cu 1 an, mașina era tot în țară.
  3. De ce să piardă ei 100 de euro? Numerele roșii costă cam 150 de lei pe lună și se pot scoate de 3 ori. Astfel, samsarul ar trebui să scoată din buzunar 100 de euro pentru a avea numere pe mașină și astfel cei care sunt interesați, să o pot testa. Evident, nu se întâmplă așa pentru că samsarii din principiu cer foarte mulți bani pe mașini și stau cu ele la vânzare ani de zile î ideea că se vor pricopsi la un moment dat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top