Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Comedia din punctul meu de vedere este o artă, nu toată lumea are înclinație către așa ceva, nu toată lumea are talent și cred că există mai mulți factori pentru care nu toată lumea reușește să răzbească în acest domeniu destul de dur. Cel mai bun exemplu este finala de la iUmor de anul acesta, finală în care foarte mulți comedianți s-au pierdut pur și simplu.

De ce s-au pierdut? Păi s-au pierdut pentru că mulți dintre ei nu fac treaba asta cu talent și pasiune și le este aproape imposibil să vină într-un timp atât de scurt cu un material mai bun ca cel din audiții. Acolo toți au dat ce-au avut mai bun în audiții iar în finală s-au făcut de râs. În finală s-a văzut de fapt cine poate să facă comedie în România și cine nu.

În România este foarte greu să faci comedie și din cauza oamenilor. Cei care au de gând să răzbească în acest domeniu cu glume inteligente, vor avea parte de o mare surpriză. Nu ai cum să faci să râdă o gloată de idioți dacă vii cu ceva inteligent. Sunt de părere că în ultimii ani, nivelul comediei din România a scăzut destul de serios, a alunecat într-o zonă din care din păcate nu cred că mai poate fi scos. În România are succes doar cel care face umor vulgar, cam la asta râd românii, la auzirea cuvintelor pula-pizda-laba-muie-futut.  Aceste 5 cuvinte simple și atât de specifice pentru țara noastră îți vor asigura succesul în cazul în care te apuci de comedie și decizi să le folosești în textele tale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top