Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

E o intrebare destul de buna pentru ca in ultimii ani nu am mai avut parte de niste piese atat de “acide” ale celor de la BUG. Poate ca romanii sau mai bine zis tanara generatie nu este atat de obisnuita cu stilul lor invechit de a face hip hop. Poate ca sunt auziti la radio doar atunci cand exista o piesa hit, asa cum se intampla cu majorittaea pieselor din Romania. Pacat ca radiourile nu inteleg faptul ca o piesa devine hit numai daca este auzita de un popor intreg, si acest popor nu sta numai pe internet. Cu totii ascultam la radio in drum spre munca, in masina, atunci cand facem alergarea de seara si asa mai departe.

BUG Mafia nu se aude la radio din cauza faptului ca nu exista inteligenta in randul clasei sociale. Eu am crescut cu BUG de mic si pot spune ca versurile lor sunt destul de bune, inca aplicabile soietatii contemporane. De obicei, odata cu generatia se schimba si mentalitatea, insa se pare ca la noi nu e asa, avem o mentalitate conturata in mai rau fata de sa zicem acum 15 ani. Din acest motiv, BUG poate sa le zica si are suport zero in posturile de radio. Cred ca la PRO Fm am auzit Bug Mafia, e singurul post care ii difuzeaza. Din pacate nu am auzit niciodata pe Europa Fm sau pe Kiss Fm.

Se pare ca marile posturi de radio nu se inteleg prea bine cu cei capabili sa faca muzica buna. Ce inseamna muzica buna? Muzica capabila sa dainuie printre ani, sa treaca 10 ani si lumea inca sa fredoneze acorduri din ea, sa nu o uite si sa le ramana intiparita in minte… Piesele celor de la BUG, cel putin pentru noi cei pana in 30 de ani, ne sunt nu doar dragi ci si un etalon pentru calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top