De ce ezităm mereu când ne place o fată frumoasă?

Atunci când se întâmplă să te îndrăgostești de o fată frumoasă, ți-ai dat foc la valiză. De ce? Păi pentru că dacă este frumoasă pentru tine, va fi frumoasă și pentru alții. Mereu va exista gelozie, mereu va exista teama că o vei pierde în favoarea unuia mai frumos ca tine. Aceste gânduri apar inevitabil în mintea tuturor celor care formează cupluri pe aparențe, care formează cupluri bazate pe atracție, nu pe sentimente, e drept, dacă ești atras de o fată ai impresia că o și iubești dar… nu e așa.

Ezităm mereu atunci când vine vorba despre o fată frumoasă pentru că ne este frică. De unde știm noi că nu are pe cineva mai frumos ca noi, de unde știm că noi suntem destul de frumoși astfel încât să o impresionăm? În plus, o fată foarte frumoasă este de-a dreptul inabordabilă. Ce poți să îi zici? Ce complimente să îi mai faci? Le-a auzit pe toate și asta zilnic. Știe și ea că-i faină, ce s-i mai spui?

Din cauza acestor gânduri ezităm destul de mult atunci când vine vorba de abordarea unei fete foarte frumoasă. Pentru unii e de înțeles, cei care au trecut prin dezamăgiri și au pierdut pe cineva din cauza atracției lipsită de sentiment știe despre ce vorbesc. Ideea este că în ziua de azi nu ai cum să cunoști o persoană până nu intri în discuție puțin și de multe ori această intrare în discuție se transformă într-o ezitare de toată frumusețea. Mulți dintre noi chiar renunțăm la a mai aborda femei frumoase din această cauză, a gândurilor prea multe…

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT