Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Ma uit in jur si vad copii grasi, copii de maxim 7 ani, copii de gradinita care sunt grasi. Parintiilor de asemenea sunt niste 80+ kile, ambii. Stau si ma intreb ce dracului au in cap acesti oameni de-si indoapa copii cu asemenea ravna. De ce nu isi dau seama ca un copil gras va avea o copilarie si o adolescenta de rahat. Prejudecatile sunt o realitate foarte cruda a Romaniei si de multe ori am impresia ca parintii vor din adins sa aiba niste copii grasi, sa sufere si acestia la fel cum au suferit ei in tinerete.

Bine, sa nu mergem asa departe cu gandirea, cu osanda asta. Probabil multi parinti sunt inconstienti si au impresia ca daca copilul mananca mult, e sanatos si ca-i va fi bine. Va asigur ca nu-i va fi bine deloc, nici din punct de vedere al sanatatii nici social. Va ajunge la scoala si va fi bataia de joc a clasei doar pentru ca-i gras, obez. Nu vreau sa stiu ce-i in sufletul unui copil care ajunge gras din cauza unor parinti cu cacat la cap. Adica frate, cand esti trecut de 18 ani si te ingrasi, o faci cu mana ta, esti constient.

Copiii grasi nu au nici o vina, li se da de mancare si atat. Nu au optiunea de a alege ce mananca si ce nu. Parintii sunt niste inconstienti daca au impresia ca sa fii gras inseamna sa fii sanatos. Daca cel mic mananca orice asta nu inseamna ca e un copil model, ca e un copil extraordinar. Imi pare rau sa vad copii grasi… E pacat de ei, mai pacat este faptul ca exista parinti care nu gandesc nici cat sa treaca strada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top