Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Internetul vuiește de oameni care se plâng că au luat țepe. Ba cu cumpărăturile de pe OLX, ba cu diverși indivizi care ne-au cerut bani în avans pentru anumite servicii, servicii care ulterior nu au mai fost prestate, și așa mai departe. Suntem o țară de pungași nenorociți, iar cei de la putere sunt oglinda noastră. Asta așa, ca să nu se mai mire nimeni că politicienii fură. Normal că fură. Toată lumea fură în România sub o formă sau alta dar întrebarea este de ce li se permite?

Păi răspunsul este unul destul de simplu: pentru că Poliția nu își face treaba. Cine sunt de fapt polițiștii? Polițiștii sunt niște bugetari al căror interes este să muncească cât mai puțin. Nu contează că ei lucrează la stat și oricum nu au văzut ora suplimentară la față niciodată.

Mulți dintre noi am mers la poliție cu diverse probleme și am constatat faptul că oamenii cu care am discutat nu au doar o oarecare lehamite de cetățeni, nu doar au avut un comportament lipsit de orice interes de a ajuta, dar culmea, mulți dintre noi am fost luați și în râs, ori la rost de aceste persoane care culmea, sunt plătite din banii noștri, și în loc să ne ajute, ne trimit la plimbare.

Atât timp cât poliția va fi o bătaie de joc la adresa cetățeanului pe care culmea, ar trebui să-l apere de rele, este logic faptul că țeparii se vor înmulți la infinit. De-asta România a devenit un mediu atât de sălbatic, pentru că oamenii nu mai au frică de nimeni și de nimic. Au făcut multe rele și au văzut că nu au pățit niciodată nimic, chiar dacă cei cărora le-au făcut rău, au mers la poliție.

1 thought on “De ce există atâtea țepe și atâția țepari? Pentru că Poliția…

  1. Lasa ca politia are treaba acum, sunt atatia pensionari si oameni amarati de amendat si batut ca si-au uitat foaia acasa cand au coborat la paine….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top