Friday 29th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cred că nu sunt singurul care-și pune întrebarea asta, nu? Probabil că mai sunt mulți ca mine dar care nu au un blog pe care să scrie sau pe care să-și exprime indignarea față de un fenomen ce a luat amploare și este de nestăpânit.

De ce există atât de multă indecență pe Facebook?

Păi în primul rând pentru că se permite, Facebook nu supraveghează pozele, nu impune niciodată măsuri decât dacă este vorba clar despre ceva nuditate dusă la extrem. Pentru țâțe și buci, nu are remediu. În al doilea rând se permite pentru că părinții copiilor permit. Nu știu cum sunt alții dar eu dacă aș avea o fată de 12 ani care-și face poze la cur pentru a arăta altora pe Facebook cu ce a înzestrat-o pe ea Mama Natură, aș intra la gânduri. Se pare că pentru unii părinți nu este un motiv de îngrijorare faptul că a lor fată are poze indecente pe Facebook.

Există indecență pe Facebook pentru că există prea mulți proști. Într-o societate dominată de proști, e clar că vom avea de-a face cu un Facebook mai mult decât indecent. Gândiți-vă că în Mehedinți, polul prostiei, s-a picat bacul în măsură de 43%. Adică 57% au promovat și aceștia vor pleca toți la facultate în Timișoara sau București, județul va rămâne pe cap cu cei 43% dobitoci, așa că de unde inteligență? De unde decență dacă timp de Facebook au toți prăpădiții? Dacă timp de Facebook au toți pierde-vară? E clar că se ajunge la 50% dobitoci dacă își pun poze la cururi încă de la 11 – 12 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top