Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Se spune că atunci când faci o faptă bună nu trebuie să mai știe nimeni. E adevărat, eu unul când ajut pe cineva nu-mi place să mă laud, însă cred că uneori e necesar să mai scoți la suprafață faptele bune pentru că trăim într-o societate din ce în ce mai rea și mai avară, iar o faptă bună afișată pe social media poate să mai înduplece un individ, doi, să-ți urmeze exemplul.

E păcat că în secolul tehnologiei și al banilor care curg grămadă peste tot, există din ce în ce mai puțini oameni care se înduplecă să ajute pe cei din jurul lui. E imposibil să ieși din casă, indiferent de oraș, și să nu dai peste cineva care are nevoie de ajutor. Că e vorba despre un om al străzii, despre o pensionară ce vinde pătrunjel pentru o pită, despre o mamă părăsită de soț care se descurcă greu cu copiii, nu contează. Trebuie doar să te uiți în jur și vei observa că există mai multe motive să te abții din poftele tale pentru a ajuta pe alții.

Câți dintre voi ați renunța la acea ieșire în oraș la pizza cu prietenii ca să donați acei 50 de lei unei organizații caritabile? Câți dintre voi? Sunt sigur că în mintea a peste 80% din populație nu există măcar gândul carității. Tinerii din ziua de azi nu au fost învățați să împartă sau să ajute. Ei nu știu ce înseamnă să nu ai sau să ai nevoie și să nu-ți permiți. Trăim niște vremuri destul de dure în care oamenii pur și simplu nu conștientizează că în jurul lor, cineva are nevoie de ajutor. Lumea asta ar fi un loc minunat dacă am ajuta mai mult zic… mult mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top