Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Când vine vorba despre securitate și protecția propriilor locuințe, românii au început să investească destul de serios în ultimii ani în echipamente specifice. DVR-urile și camerele de supraveghere nu doar că sunt la modă, însă au căpătat așa un ușor accent de gadget din cauza faptului că poți vedea în orice clipă de pe telefonul tău ce se petrece acasă. Oamenilor le place controlul, le place ideea de supraveghere și de ce nu, le place să-și știe în siguranță bunurile pentru care muncesc.

În ultima vreme aceste camere IP controlabile prin aplicație de mobil au început să înlocuiască treptat sistemele DVR clasice, ce presupuneau  niște limitări mult mai mari comparativ cu echipamentele moderne. Camerele IP au devenit super populare pentru că sunt în trend cu tehnologia oarecum sau mai bine zis cu evoluția tehnologică. Calitatea imaginii este mult mai bună (1080P) decât calitatea camerelor clasice cu care am fost noi obișnuiți până nu demult…

Care sunt avantajele acestor camere IP?

Pentru că tot le-am ridicat în slăvi, haideți să vedeți și de ce am făcut treaba asta. Haideți să vedem care sunt cele mai mari avantaje ale camerelor IP.

  • Se pot monta absolut oriunde, nu mai depind de cablul de date
  • Se instalează foarte simplu, nu ai nevoie de un tehnician
  • Nu mai ai treabă cu acel DVR butucănos, aceste camere înregistrează pe card
  • Nu mai ai nevoie de mai mult camere, modul în care acestea pe IP se rotesc acoperă foarte bine întreaga suprafață.
  • Calitatea este una foarte bună, înregistrarea este Full HD 1920 x 1080
  • Aplicațiile camerelor IP pot fi folosite atât pe telefoanele cu Android cât și pe cele care rulează sistemul de operare al celor de la Apple, iOS.

Acestea sunt cele mai importante avantaje ale camerelor cu IP, le puteți folosi pentru a supraveghea casa 24/24 ori pentru a vedea ce fac angajații la locul de muncă, sunt de asemenea recomandate și celor care angajează bone pentru copiii lor și doresc să vadă cum se comportă acestea în realitate.camera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top