Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Pentru că în ultimii ani internetul s-a dezvoltat foarte mult în România, prin intermediul YouTube am ajuns să cunoaștem fel de fel de oameni care s-au apucat să facă vloguri de exemplu. Într-un vlog prezinți practic viața ta de zi cu zi, pe unde mergi, cu cine te întâlnești, pe la ce evenimente te duci și așa mai departe. Ei bine, din păcate, există și YouTuberi care deși au o vârstă destul de matură nu au un loc de muncă. Stau pur și simplu pe banii părinților, fiind susținuți de aceștia și astfel, devin ținta invidiei și a răutăților celor care nu au avut un asemenea noroc în viață și care sunt nevoiți să se ducă la muncă dacă vor să aibă cu ce plăti facturile sau chiria.

Întrebarea mea de bază este de ce avem o problemă cu acești tineri care nu muncesc?

Păi, în primul rând, în România oamenii s-au obișnuit să compare foarte mult și foarte des. Astfel, când observă un tip pe internet care trăiește bine-mersi pe spinarea părinților, își aduc aminte de faptul că ei n-au părinți care să le ia din cârcă grija zilei de mâine. În societatea din România cel mai urât cetățean este acela care nu muncește dar care are bani pentru că cei cinstiți, nu ajung niciodată să se îmbogățească, orice ar face.

Atunci când vezi că pe stradă trece un puțoi de 20 de ani într-o mașină pe care tu unul nu ți-o permiți nici măcar acum la 30 de ani după 10 ani de muncă grea, nu te apucă invidia, te apucă mai de grabă dracii și te gândești că viața este nedreaptă, că unii au de toate iar alții nimic, alții sunt nevoiți să-și consume tinerețea pentru a ajunge în stadiul celor care au 20 de ani și sunt ținuți în puf de către părinți, cu mulți bani. Românii au o problemă cu cei care nu muncesc dar au pentru că viața e grea și plină de sacrificii dacă te naști sărac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top